Taurus Ejendomsadministration og Ejendomsvirke fusionerer

Banner ejendomsservice1

6. september 2023

Pr. 5. september 2023 fusionerer Taurus Ejendomsadministration og Ejendomsvirke.

Taurus har gennem de seneste næsten 10 år med professionalisme, ordentlighed og fleksibilitet cementeret sig som en væsentlig spiller inden for ejendomsadministration, hovedsageligt med fokus på større, professionelle investorer, mens Ejendomsvirke i mere end 20 år har vist stor styrke og overbevisende kompetencer inden for drift og vedligeholdelse af ejendomme. 

Thomas Windtberg, der fortsætter som CEO for den fusionerede virksomhed, glæder sig over fusionen og ser frem til den opgave, der ligger foran ham: 

”Med fusionen integreres to virksomheder med hver sine primære styrker, så vi vil i den fusionerede virksomhed kunne tilbyde en endnu bedre service på den samlede pakke indenfor ejendomsadministration og -drift. Desuden får vi en størrelse, der giver øgede muligheder i forhold til udvikling, digitalisering og smarte løsninger.”

Fusionen sker i forlængelse af, at Taurus Ejendomsadministration opkøbes af PHM Danmark, der i forvejen ejer Ejendomsvirke. Bent Amsinck, afgående CEO for Ejendomsvirke, overgår i den forbindelse til en rolle i PHM Danmark, hvor han vil være med til at sikre kontinuitet og den fortsatte udvikling af PHM Danmark og de underliggende selskaber. PHM Danmark ansatte i juni 2023 Kasper Bygholm som CEO og ansvarlig for opbygning af den danske PHM-organisation.

"Jeg er begejstret for at meddele opkøbet og fusionen, der forener Taurus og Ejendomsvirke," udtaler Kasper Bygholm, CEO for PHM Danmarkog fortsætter

"Dette strategiske skridt skaber en stærk synergi, der samler deres strategiske visioner og komplementære styrker. Dette partnerskab placerer PHM Group som en endnu stærkere markedsaktør og udnytter begge virksomheders iboende potentiale til fulde."

Efter fusionen er der mere end 200 medarbejdere på landsplan i virksomheden, der har kontorer i både Aarhus, Storkøbenhavn og Nykøbing Falster. Der er dermed gode muligheder for nærhed til både drift og administration uanset ejendommenes placering. Der vil over de næste måneder blive arbejdet på at integrere de to virksomheder og sikre, at de bedste arbejdsmetoder, strukturer og arbejdsprocesser fra begge virksomheder bliver de bærende fremadrettet til gavn for både medarbejdere og kunder.

 

Om den fusionerede virksomhed

  • Professionel ejendomsadministration og -drift med fokus på kvalitet og stabilitet samt højt serviceniveau og det gode kundesamarbejde.
  • Administrerer og drifter både erhvervs- og boligejendomme for nogle af de største aktører på det danske ejendomsmarked.
  • 750 ejendomme med 4 mio. kvm under forvaltning.
  • Kontorer i Aarhus, København og Nykøbing Falster.
  • Mere end 200 medarbejdere fordelt i hele landet og ambitionen om at være en af de foretrukne arbejdspladser i branchen.

 

Kontakt Taurus

Taurus Ejendomsforvaltning
Vestre Ringgade 26, 4.
DK-8000 Aarhus C
Tlf. +45 86 12 20 20
E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Taurus horizontal partner