Anne Sofie Hovgaard udnævnt til Underdirektør i Taurus

Januar 2021

Vores adm. direktør Thomas Windtberg kan med stor glæde meddele, at vores Chef for Forretningssupport og -udvikling Anne Sofie Hovgaard er blevet udnævnt Underdirektør i Taurus. Anne Sofie har gennem 6 år været en nøglespiller for Taurus og har med sit energiske, innovative og nysgerrige mindset været med til at sikre den store udvikling og vækst, som vi i virksomheden har oplevet de seneste år.

Peter Winther, bestyrelsesformand i Taurus udtaler: 

Anne Sofie har igennem sine år hos Taurus ydet en uvurderlig indsats og været med til at sikre, at virksomhedens aktiviteter på 6 år er fordoblet, både målt på antal medarbejdere og resultatmæssigt. Taurus har aldrig stået stærkere i markedet for ejendomsadministration for professionelle danske og internationale investorer, og vi er overbeviste om, at virksomheden vil fortsætte sin vækst.

Anne Sofie vil fortsat beskæftige sig med forretningsudvikling- og support og vil særligt bruge sin energi på at optimere og digitalisere processerne i Taurus således, at vi også fremadrettet kan tilbyde medarbejdere, kunder og lejere de bedst mulige løsninger.

Kontakt Taurus

Taurus Ejendomsforvaltning
Vestre Ringgade 26, 4.
DK-8000 Aarhus C
Tlf. +45 86 12 20 20
E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Taurus horizontal partner