Karriere

Vores medarbejdere er virksomhedens ryggrad og omdrejningspunktet for den oplevelse, vi giver vores kunder. Derfor stræber vi efter at have branchens bedste inden for alle ejendomsadministrationens områder. Gennem målrettet rekruttering og løbende videreuddannelse sikrer vi, at vores ansatte har de faglige og menneskelige kompetencer, der skal til for at sikre fuld tilfredshed hos vores kunder. Ledige stillinger

Ledige stillinger annonceres løbende her på siden. 

At arbejde hos Taurus

Som medarbejder hos Taurus Ejendomsforvaltning vil du opleve en arbejdsplads med højt til loftet og med rig mulighed for indflydelse. Vi tilbyder en dynamisk, alsidig og social arbejdsplads i et charmerende kontormiljø centralt i Aarhus. Vi har et stærkt sammenhold og vægter dialog på tværs af organisationen. Du vil få en spændende og udfordrende hverdag og hurtigt blive en del af vores specielle Taurus-kultur.
Vi tilbyder foruden Aarhus arbejdspladser i København og Nykøbing-Falster.

 

Søg uopfordret

Lyder dette som en arbejdsplads for dig? Vi leder altid efter dygtige kollegaer, og du er derfor meget velkommen til at sende os dit CV og en uopfordret ansøgning her.

 

Trainees og praktikanter

Hos Taurus Ejendomsforvaltning har vi ofte studerende fra for eksempel finansøkonomuddannelsen i praktikforløb. Desuden ansætter vi jævnligt trainees, der gennem deres studier har udviklet interesse for ejendomsadministration og brænder for at blive en del af et professionelt miljø.

Vi kvitterer med en grundig og fyldestgørende oplæring af vores trainees, som hurtigt får selvstændigt ansvar for egne kunder og porteføljer.

Vi har desuden for vane at fastansætte vores trainees, når traineeforløbet er velafsluttet.

           

 ledige stillinger1

Karriere1

Kontakt Taurus

Taurus Ejendomsforvaltning
Vestre Ringgade 26, 4.
DK-8000 Aarhus C
Tlf. +45 86 12 20 20
E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Taurus horizontal partner