Om Taurus

banner om

Hos Taurus Ejendomsforvaltning er vi specialister i administration og service af investeringsejendomme samt boligudlejning. Vores kunder er primært professionelle aktører, der overlader den daglige drift af deres ejendomme til os for at kunne fokusere på deres kerneforretning. Vi har kontor i hjertet af Aarhus, men administrerer ejendomme over hele landet, for nogle af de største investorer på det danske marked.

 

Ambition

Vi ønsker at være de dygtigste i branchen. Med dedikeret fokus på ordentlighed, service og fleksibilitet tilbyder vi vores kunder den højeste kvalitet i alle ejendomsadministrations faser. Vi tager ejerskab og arbejder proaktivt for at skabe værdi for vores kunder. Derfor betragter vi vores kunder som samarbejdspartnere og forventer, at det er gensidigt.

 

Ansvarlighed

Hos Taurus Ejendomsforvaltning efterlever vi alle etiske normer for ejendomsadministration. Vi er derfor:

Vi stiller desuden krav til løbende efteruddannelse af vores medarbejdere, og Ejendomsforeningens Diplomuddannelse er obligatorisk i vores uddannelsesprogram.

 

Vision

  • Taurus vil sætte højere standarder for professionel ejendomsadministration i Danmark
  • Taurus vil være en af de foretrukne arbejdspladser i branchen

 

En stærk partner og et stærkt netværk

Taurus Ejendomsforvaltning er en PHM partner – en del af PHM Group. PHM Group er en udbyder af services til ejendomme, med boligejendomme som sit primære fokus. Vi drager omsorg for mennesker ved at drage omsorg for deres omgivelser. PHM Group består af de bedste lokale virksomheder i branchen, som deler de samme værdier og motiver: entreprenørskab og en fair og ansvarlig måde at arbejde på. Vi mener, at det eneste, der er bedre end lokal service, er lokal service med store ressourcer. Med PHM behøver du ikke vælge mellem din velkendte lokale samarbejdspartner og en stor udbyder. Hos os får du begge dele.

Læs mere om PHM Group her

Fakta om Taurus

  • Taurus Ejendomsforvaltning
    • Et resultat af fusionen mellem det tidligere ’Taurus Ejendomsadministration ApS’ og ’Ejendomsvirke A/S’, der har eksisteret i henholdsvis 14 og 43 år. 

 

  • Tilbyder professionel ejendomsforvaltning af investeringsejendomme i hele landet

 

  • Forvalter 750 ejendomme med 4 mio. kvm.

 

  • Forvalter omkring 18.000 lejemål

 

  • Beskæftiger 210 medarbejdere

Kontakt Taurus

Taurus Ejendomsforvaltning
Vestre Ringgade 26, 4.
DK-8000 Aarhus C
Tlf. +45 86 12 20 20
E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Taurus horizontal partner