Historie

Taurus Ejendomsadministration blev dannet i april 2014, da Essex-koncernen afhændede sit administrationsselskab Skovvejen Administration. De foregående fem
år havde selskabet styret Essex-ejendomme til en værdi af ca. 10 mia. kr. sikkert gennem den økonomiske krise. Samtidigt formåede man her at opbygge en stor portefølje af ejendomme for nogle af de største og hurtigst voksende investorer på det danske marked. En portefølje som dannede grundlag for Taurus Ejendomsadministration.

 Tyren historie

I Tyrens tegn

Navnet Taurus og tyren i logoet symboliserer den styrke og handlekraft, der er nødvendig for at være ledende inden for branchen. Samtidig er det en kærlig reference til vores nuværende domicil, som tidligere fungerede som studestald. I forbindelse med indretningen af domicilet udformede den aarhusianske kunstner Hans Krull derfor en smuk tyre-skulptur til at byde gæster velkommen fra sin plads midt i receptionsområdet.

 

Kunst, identitet og atmosfære

Kunst er en vigtig del af hverdagen hos Taurus Ejendomsadministration. Hans Krull har sat sit tydelige fingeraftryk på hele studestalden, hvor kunstnerens malerier og skulpturer er med til at skabe en helt særlig identitet og understøtte den atmosfære, som har hersket i Studestalden, siden dens opførelse i 1800-tallet. Med kunstnerens egne ord:

"I det øjeblik du hænger et billede op i et rum, gør du jo noget ved atmosfæren og stemningen. Så min rolle er både at skabe en stemning, men også at underbygge den eksisterende stemning og atmosfære i et rum eller en bygning".

Kunst2

Kontakt Taurus

Taurus Ejendomsforvaltning
Skovvejen 11
DK-8000 Aarhus C
Tlf. +45 86 12 20 20
E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Taurus horizontal partner